Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Sponsored content

Bakels verzorgt op regelmatige basis workshops en studiedagen in het Bakels Bakery Inspiration Centre in Zeewolde. Ook over de introductie van een vegan assortiment.

Bakels lanceert vegan assortiment: 'De weerstand is weg'

Onder het motto ‘Nu echt lekker’ presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...

Jan Verwijs: ‘Een belangrijke verklaring voor het succes van de roomamandelletters is het roomboterbladerdeeg.’

Hoge kwaliteit 'letter' met roomboterbladerdeeg

Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...

Foto ter illustratie.

Hoe goed personeelsbeleid zorgt voor hogere productiviteit

De juiste persoon op de juiste plek. Het klinkt makkelijker dan het is. Zeker wanneer het vinden en behouden van personeel een uitdaging betreft....

'In coronatijd heeft de herwaardering van het ambacht een impuls gekregen'

'In coronatijd heeft de herwaardering van het ambacht een impuls...

Het familiebedrijf Van Ballegooijen bestaat al sinds 1898. Van de bijna 125 jaar rijke historie maakt de Brabantse bakkersfamilie al zeker vijftig...

Door minder voedsel te verspillen kunnen we klimaatverandering tegengaan.

Meehelpen aan #1 oplossing klimaatverandering? Verkoop overtollig...

Wereldwijd wordt een derde van het geproduceerde voedsel verspild, en dat is een groot probleem. Niet alleen verdient het eten een betere bestemming...

Gommans: 'Het succes van amandelstaven is een combinatie van goede ingrediënten en goede bakkers.'

Gommans voert productie amandelstaven flink op

Gommans, De Echte Bakker in het Limburgse Sevenum, is in Nederland een topper met zijn amandelstaven. Bas Gommans, die ook winkels in Swalmen en...

Minder nachtwerk: ProSon Cool maakt uitgesteld bakproces mogelijk

Minder nachtwerk: ProSon Cool maakt uitgesteld bakproces mogelijk

’s Nachts minder uren werken, maar geen concessies doen aan de kwaliteit van dagvers brood. Die wens lag aan de basis van ProSon Cool: het nieuwste...

Willemijn en René Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen.

Marti Orbak neemt bakkers werk uit handen in drukke decembermaand

Net als bij veel bakkers stond de decembermaand voor René en Willemijn Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen altijd in het teken van veel...

Trending in 2021 | KOMA: ‘Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek’

Trending in 2021 | KOMA: ‘Duurzame ontwikkelingen in koudetechniek’

In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...

Machines zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende maten, deze Atlas is in de hoogten S, L en XL.

Trending in 2021 | Spronk: 'Maak het vak sexy voor de nieuwe...

‘We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden’, zegt Harm Spronk van Spronk Bakkerijmachines. ‘Tegelijkertijd kiezen steeds...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen