
Onder het motto ‘Nu echt lekker’ presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...
Onder het motto ‘Nu echt lekker’ presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...
Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...
De juiste persoon op de juiste plek. Het klinkt makkelijker dan het is. Zeker wanneer het vinden en behouden van personeel een uitdaging betreft....
Het familiebedrijf Van Ballegooijen bestaat al sinds 1898. Van de bijna 125 jaar rijke historie maakt de Brabantse bakkersfamilie al zeker vijftig...
Wereldwijd wordt een derde van het geproduceerde voedsel verspild, en dat is een groot probleem. Niet alleen verdient het eten een betere bestemming...
Gommans, De Echte Bakker in het Limburgse Sevenum, is in Nederland een topper met zijn amandelstaven. Bas Gommans, die ook winkels in Swalmen en...
’s Nachts minder uren werken, maar geen concessies doen aan de kwaliteit van dagvers brood. Die wens lag aan de basis van ProSon Cool: het nieuwste...
Net als bij veel bakkers stond de decembermaand voor René en Willemijn Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen altijd in het teken van veel...
In de wereld van koelinstallaties zijn duurzaamheid en milieuwetgeving belangrijke onderwerpen. In 2030 moeten bijvoorbeeld in de EU synthetische...
‘We zien dat steeds meer meiden het leuk vinden om bakker te worden’, zegt Harm Spronk van Spronk Bakkerijmachines. ‘Tegelijkertijd kiezen steeds...