
‘Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.’...
‘Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.’...
Bakkersdochter Marijntje van Benthum hield zelf vooral van koekjes bakken. Met haar koekjesbedrijf Van Eigen Deeg ontwikkelde ze een koekje met...
Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...
Bakkerij ’t Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...
Voor de tweede keer op rij heeft Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud gewonnen in de wedstrijd om het broodje Lekker Anders. Jesse creëerde...
Het verstrekken van informatie over allergenen is onderdeel van de wettelijke etiketteringsvoorschriften. De vereisten voor het verstrekken van...
De vraag naar volkoren producten stijgt en wint aan populariteit. Ireks heeft om die reden Volkoren Speciaal samengesteld. De bakker kan er naar...
Nederlanders zijn in hun ideeën over de veehouderij veel radicaler dan zij laten zien in hun huidige gedrag, gezien de hoge vleesconsumptie....