Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Meer over assortiment

Foto: Zeelandia

Dilemma: Benoem je vegan producten in de toonbank of juist niet?

Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als ‘reguliere’ lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...

Paul van Rossum: 'We hebben een duidelijke keuze gemaakt in wie en wat we willen zijn, namelijk: de bakker op de hoek. Dat betekent géén belegde broodjes, géén koffie, maar vooral brood en banket.'

Paul van Rossum, ’t Kraayennest: 'Blijven innoveren om positie als...

Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...

Foto: Sonneveld

Paasomzet verhogen? Dat kan met deze recepten

Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten het...

Foto: Facebook

Knallen met carnaval: niet één maar elf verschillende worstenbroodjes...

Voor het vierde jaar heeft Paul van den Bogaert van Bakkerij Pol van de Bogaert zijn pop-up worstenbroodwinkel geopend. ‘Worstenbroodjes worden...

Wim Koelman bij de bereiding van zijn specialiteit: Ezelsoor. Foto: Jaws

Hoe maak je een succesvol streekproduct? Bakker Sjon Koelman geeft...

Het Heemskerkse Ezelsoor is al dertien jaar een groot succes met bij Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in Heemskerk. Wat maakt het gebakje tot zo’n...

Vegan mango madness. Foto: Royal Steensma

'Bakkerswinkel kan meer halen uit thema's klimaat, dieet en economie'

De bakkerijbranche is volop in beweging, maar met alles wat er speelt rond grondstofprijzen, energie en personeel, is het voor een bakkerijondernemer...

't Kraayennest introduceert Romeinenbrood.

Dit is waarom ’t Kraayennest clean-label Romeinenbrood maakt

Bakkerij ’t Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...

Foto: Dawn Foods

11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...

Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...

Tijdens Pasen staan lichte, vrolijke kleuren centraal. Foto: Zeelandia

Deze paastrends ziet trendwatcher Anneke Ammerlaan: kansen voor het...

Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...

Roel Orsel, ceo van de Zero Carb Company.

Roel Orsel, Zero Carb Company: ‘Met brood zonder koolhydraten en...

Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen