
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als ‘reguliere’ lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als ‘reguliere’ lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten het...
Voor het vierde jaar heeft Paul van den Bogaert van Bakkerij Pol van de Bogaert zijn pop-up worstenbroodwinkel geopend. ‘Worstenbroodjes worden...
Het Heemskerkse Ezelsoor is al dertien jaar een groot succes met bij Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in Heemskerk. Wat maakt het gebakje tot zo’n...
De bakkerijbranche is volop in beweging, maar met alles wat er speelt rond grondstofprijzen, energie en personeel, is het voor een bakkerijondernemer...
Bakkerij ’t Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...
Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...