Grow Recruitment
Leonidas introduceert vegan bonbons, zuivel vervangen is grootste...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
Een aantal ontwikkelingen die interessant kunnen zijn om te volgen of om inspiratie uit op te doen: een nieuwe printer voor voedselafbeeldingen,...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...
Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve...
De Pistache kunefereep van De Bonte Koe is een hit op TikTok. Dit zorgt voor topdrukte bij de Schiedamse chocolaterie. Om de winkels te kunnen...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...
Ofi onderscheidt vier trends voor cacao en zoetwaren. Deze bieden voor bakkers kansen om hun klanten extra te verlijden. Denk bijvoorbeeld aan...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...