Grow Recruitment
Kerststollen: zó maak je onderscheid
De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...
De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...
Kwaliteit is voor Ireen en Patrick Pijpers uit Venlo dé doorslaggevende factor bij de inkoop van grondstoffen. Ook heeft Pijpers Brood en Banket het...
Het Bakery Institute in Zaandam haalt wereldkampioen Jordi Bordas half november naar Nederland. De internationaal gerenommeerde patissier uit Spanje...
Het halalmerk Kadir's neemt de productie van populaire halalproducten volledig in eigen hand. Op die manier wil het bedrijf de regie houden op de...
Grondstoffen zijn het hoofdonderwerp in het septembernummer van Bakkerswereld. Maar er komen nog zovele andere mooie verhalen aan bod. Over...
Consumenten die kiezen voor producten van de ambachtelijke bakker willen het beste van het beste, zo is de overtuiging van Ireen en Patrick Pijpers....
Een aantal ontwikkelingen die interessant kunnen zijn om te volgen of om inspiratie uit op te doen: een nieuwe printer voor voedselafbeeldingen,...
Traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar dé topmaanden voor de bakkerij. Eigen creaties en specialiteiten, die soms al generaties meegaan,...
Bakeplus houdt haar jaarlijkse event ditmaal in het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk, op maandag 9 september. Het event wordt een interactieve...
De vakantie is een uitgelezen kans voor ambachtelijke bakkers om de klant extra te verrassen. Dat kan met zomerse lekkernijen op basis van vruchten...