
Bakkers die ermee moeten stoppen of er geen zin meer in hebben onder de huidige omstandigheden, nemen in aantal toe. Bakkerswereld laat deze lijst...
Bakkers die ermee moeten stoppen of er geen zin meer in hebben onder de huidige omstandigheden, nemen in aantal toe. Bakkerswereld laat deze lijst...
Neemt door Corona het belang van veilige en gezonde(re) voeding toe? Wordt dit het nieuwe gewoon? Dat was de tweede vraag, die centraal stond in de...
Moeten we bij lokaal graan alleen naar Nederland kijken, of juist de focus leggen op Europa? Dat was de eerste vraag, die centraal stond in de online...
Bewustwording van eigen gedrag is eerste stap naar goed leiderschap. Met dat inzicht is de leiderschapstraining van Bakery Sweets Center (BSC)...
Bijna driekwart van de Nederlanders verheugt zich ondanks de huidige maatregelen op kerst, blijkt uit onderzoek van Jumbo Supermarkten. Meer dan vier...
We kijken terug op een bewogen en bijzonder jaar. Een decemberartikel heeft vaak vooruitkijken en koersbepalen als onderwerp. Ook deze keer blikken...
In de rij voor oliebollen, appelbeignets en appelflappen is in coronatijd niet ideaal. Daarom bedacht Bakkerij Kees Gutter een ludieke manier om de...
HAS Hogeschool start in het nieuwe jaar met een aantal nieuwe cursussen, die interessant zijn voor de bakkerijbranche. Het gaat om de cursussen...
In de decembermaand is de bakkerswinkel vaak prachtig aangekleed, maar in januari zien veel winkels er leeg uit. Daar wil Bakeplus met haar partners...
Al vaker heb ik geschreven over het belang van juiste en actuele informatie om een bedrijf te kunnen sturen. Toch werd ik de afgelopen weken meerdere...