
Alles over gezond, veilig en stofvrij werken is samengebracht op...
Alle informatie en tools van Blij met Stofvrij en Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf vind je tegenwoordig op Bakbekwaam.nl. Kennis over het...
Alle informatie en tools van Blij met Stofvrij en Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf vind je tegenwoordig op Bakbekwaam.nl. Kennis over het...
Het Nederlands BoulangerieTeam heeft het erepodium op de Sigep in Italië dit jaar niet betreden. ‘Maar de jongens zijn wel een ervaring rijker om het...
Nietsvermoedend maakte Peter Gorthuis zich zaterdagmiddag 14 januari klaar voor een uitje met het team. Dat pakte ietsje anders uit. Ineens stonden...
Wedstrijdveteraan Roland Biermans van Vitam is de winnaar van het NK Lekkerste Broodje 2023. Daarmee is hij de eerste ooit die deze wedstrijd vier...
Han le Blanc, ooit één van Nederlands grootste banketbakkers-chocolatiers, is vrijdag 23 december overleden. Velen zullen de patissier kennen als...
Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens...
Adrie Hirdes stopt ermee. In 1972 begon hij zijn werkzame leven als bakker en enkele weken geleden zwaaide hij af. De ervaren rot in het vak leidde...
Sinds het najaar is het Lexces - Landelijk Expertise Centrum Stoffengerelateerde Beroepsziekten – opgericht. Dit samenwerkingsverband is een...
Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...
Biologische bakkerij Driekant uit Zutphen heeft €1900 gedoneerd aan The Hunger project, een internationale organisatie die zich inzet tegen honger.