
Het is weer stollentijd - Hans Som maakt de klassieke stut
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Hoe kun je als banketbakker je klanten verrassen in de decembermaand? Volgens patissier Jurgen Koens door vooral onderscheidend te zijn en af te...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten ‘shinen’ in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
Het van oorsprong Franse Handboek patisserie verschijnt in een Nederlandse vertaling. 'Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Professionals en...
Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Het is de tweede keer dat de wedstrijd is gehouden en het evenement...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Het buiten genieten van eten en drinken heeft tijdens corona een vlucht genomen. Dit zal blijven, ook nu er weer meer mag, voorspelt Sandra van...
Bakkerij Oonk in Enschede maakte een aantal jaar geleden voor Bakkerswereld deze panettone voor Pasen. Het robuust ogende brood is een mooie...