Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Ondernemen

Kadir Ahmed met zijn halal worstenbroodje. Foto: Roland Geelen

Kadir opent na de zomer duurzame bakkerij: moet de Tesla-fabriek van...

Duurzaamheid is niet meer weg te denken, als term en als leefstijl. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk precies?, vraagt selfmade-ondernemer Kadir...

149 werkgevers in voedingsindustrie moeten definitieve NOW-berekening nog aanvragen

149 werkgevers in voedingsindustrie moeten definitieve NOW-berekening...

Werkgevers in de voedingsindustrie die in de laatste twee aanvraagperiodes gebruikmaakten van de NOW-regeling (NOW 5 en 6), hebben nog iets meer dan...

Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen.

Boulangerie Oscar bakt volledig gasloos, maar wil verder: 'Overheid...

Boulangerie Oscar uit IJmuiden is gasloos. Vooruitziend ondernemer Rogier Heijn bakt al acht jaar volledig elektrisch in zijn vier vestigingen. ‘De...

Buitelaar en Van Egmond: hoe leid je groei in goede banen?

Buitelaar en Van Egmond: hoe leid je groei in goede banen?

Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...

Archieffoto koekjesassortiment: Koos Groenewold

Koekfabrikant slaat alarm: klimaatplannen kabinet onhaalbaar

Eigenaar en directeur Martijn Koenders van Pally Biscuits zet volop in op duurzaamheid, maar krijgt soms buikpijn van de klimaatplannen van het...

Op de kalender: workshops Baking Lab, Heuft Baking Experience Event en HAS-cursussen

Op de kalender: workshops Baking Lab, Heuft Baking Experience Event...

In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2023 kunnen. Het overzicht wordt steeds bijgewerkt. Nieuw toegevoegd: twee...

'De grondstofprijzen zijn altijd in beweging, maar zo extreem heb ik nog niet meegemaakt.'

Zoetwarenexpert: 'Grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar...

'De economische crisis heeft een enorme impact op de grondstofprijzen, met name suiker, granen en cacao. Dit is niet alleen toe te schrijven aan de...

Ivo van Dijkhuizen

Column Ivo van Dijkhuizen: 'Bakker, word onsterfelijk'

Alex Honnold is een 38-jarige bergbeklimmer, geboren in Sacramento, Californië. Hij is bekend van de documentaire Free Solo, waarin hij door een...

Foto: archief Bakkerswereld

Nick Bos, Nedflex: personeelstekort is een keuze

Personeelstekort is een keuze. Dat vindt Nick Bos, CEO van Nedflex. Tijdens Bakkersvak sprak hij al over dit onderwerp. In dit artikel licht hij zijn...

Weit Hamersma profileert zich als ‘De duurzaam producerende bakker.
Foto's: Van Vliet Fotografie

Weit Hamersma blijft vooruitlopen in energiebesparing, coöperatie is...

Bakker Weit Hamersma uit het Groningse Grootegast is zijn tijd ver vooruit als het gaat om energietransitie. Al eind 2009 plaatste de bakker een...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen