
Vegan is voor mij een lastige productgroep. Net als glutenvrij, koolhydraatarm, suikervrij en wat er nog meer aan speciale wensen is. Maar eigenlijk...
Vegan is voor mij een lastige productgroep. Net als glutenvrij, koolhydraatarm, suikervrij en wat er nog meer aan speciale wensen is. Maar eigenlijk...
Nicole Schabbink van Bakkerij Schabbink in Saasveld vindt de bereiding en traditie zo bijzonder, dat ze de Twentse krentenwegge heeft aangemeld voor...
Nu het seizoen in volle gang is, heeft het Dutch Pastry Team zich laten laten verleiden tot een blinde proeverij van klassieke rassen zachtfruit en...
Bianca Bartels, auteur van het boek Brood op de plank, zit als derde generatie bakkersdochter dichter op het deeg dan ze zelf bevroedde. Speciaal...
Bakkers die willen inspelen op de vraag naar vegan producten kunnen volgens Linda van Zonsbeek, Kennisspecialist Voeding & Gezondheid van het...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....
Cees van Barneveld heeft zijn bakkerij verkocht. Inmiddels helpt hij als zzp'er collega-ondernemers uit de brand. Hij is blij dat hij deze stap heeft...
Heeft u ooit van Beet! gehoord? Beet! is een samenwerking van maar liefst 50 Brabantse maatschappelijke instellingen, bedrijven en...
Werknemers zijn net mensen. Je kunt ze niet zo maar loslaten en denken: het komt wel goed. Je moet voor ze zorgen. En als je beter voor ze zorgt,...