Assortiment

Editorial - 'Potentie voor jaren: granen, zaden en peulvruchten'

Editorial - 'Potentie voor jaren: granen, zaden en peulvruchten'

Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...

Zachtzoete brioche in the picture: variaties te over

Zachtzoete brioche in the picture: variaties te over

De Internationale Dag van de Brioche, die Puratos op 14 mei viert, is een leuke aanleiding om consumenten te verrassen met dit zachtzoete brood. De...

Foto: Puratos

Plantaardig banket: zo maak je je als bakker relevant voor 'nieuwe'...

De vraag naar plantaardige producten stijgt. Bakkers kunnen hier hun voordeel mee doen. Door plantaardig banket aan te bieden, verbreed je je...

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp

Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met...

In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...

Colinda ten Have uit Nijkerk pakt rond Pasen al bijna net zo goed uit als met kerst. Foto's: Ton Kasterman Fotografie

Paasomzet Colinda ten Have neemt vlucht: dit is haar geheim

Consumenten hechten steeds meer waarde aan Pasen, zo ervaart Colinda ten Have van de gelijknamige bakkerij in Nijkerk. Steeds meer producten uit het...

Stel bij de samenstelling van uw assortiment de omzetmakers voorop. Archieffoto

Assortimentsbeheer: hoe dan? Met 9 tips

De keuze is reuze! Alle bakkers kennen het probleem: 'Hoe bepaal ik de breedte en diepte van mijn assortiment?!' Buitelaar en Van Egmond bieden een...

De gevulde croissant van John Meinds, De Echte Bakker uit Onstwedde.

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?

TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

Hans Vries is zeer verguld met zijn titel Beste vlaaibakker van Limburg 2023. 'Er is maar één plek, de eerste.' Foto's: Bert Jansen

Vlaaienkoning Hans Vries weet hoe hij moet kiezen

Bakker Vries in Weert is dit jaar de beste vlaaibakker van Limburg. Die benoeming is voor eigenaar Hans Vries de spreekwoordelijke kers op de taart,...

Morssink Dé Bakker introduceert Helmond's Desem: gekweekt in 700 jaar oude kasteelkerkers

Morssink Dé Bakker introduceert Helmond's Desem: gekweekt in 700 jaar...

Morssink Dé Bakker introduceert een nieuw brood dat de authentieke smaak van Helmond bevat: Helmond's Desem. Dit brood is gemaakt met een speciaal...

Boek Pieken met Pepernoten vertelt over verschil tussen peper- en kruidnoten

Boek Pieken met Pepernoten vertelt over verschil tussen peper- en...

Pepernoten, kruidnoten en ander strooigoed: voor menigeen de voorbode van spannende weken met de komst van Sinterklaas, Ozosnel, de Pieten en de...