FreshRecruitment
Dit zijn de vier belangrijkste grondstoffentrends en zo speel je er...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
De grondstofprijzen zullen voorlopig 'volatiel' blijven, verwachten grondstofleveranciers. Vanwege dergelijke extreem snelle prijsveranderingen wordt...
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Een groep van vier organisaties die duurzame boeren vertegenwoordigen, heeft een plan geschreven hoe de landbouwcrisis op te lossen. Aan het plan...
De inschrijvingen voor de 20e editie van het Nationaal Schoolontbijt (NSO) zijn in volle gang. Bakkerij 't Stoepje is de komende drie jaar de vaste...
Van Roemburg Ei & Zuivelis een samenwerking aangegaan met NextDeli. NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken. Door de samenwerking...
Het is deze week Nationale Week Zonder Vlees. De week is uitgebreid met Zuivel, omdat ook Zuivel afkomstig is van dieren. Wat kan de bakkerij daarmee?
FrieslandCampina ziet zich net als andere voedingsmiddelenbedrijven genoodzaakt om de gestegen grondstofkosten van onder andere melk door te...
De bakkerijbranche is een traditionele, ambachtelijke sector. Daar horen traditionele grondstoffen zoals slagroom en boter bij, aldus Hendrik...
Familiebedrijf Van Roemburg Ei en Zuivel in Putten heeft het assortiment uitgebreid met verse slagroom van weidemelk. De slagroom bevat 40% vet. Van...