
Foodprofessional geconfronteerd met allergenenhandhaving
Foodprofessionals, zoals versspecialisten, worden geconfronteerd met allergenenhandhaving. Daarom biedt Horeca Stichting Nederland (HSN) haar...
Foodprofessionals, zoals versspecialisten, worden geconfronteerd met allergenenhandhaving. Daarom biedt Horeca Stichting Nederland (HSN) haar...
Tijdens het webinar ‘Wijzigingen Warenwetbesluit’ worden bakkerij-ondernemers bijgepraat over wat er precies verandert en wat het besluit voor de...
Nestlé heeft een unieke chocolade ontwikkeld, die volgens het concern volledig is gemaakt van de cacaovrucht, waarbij de bonen en de pulp als enige...
Om mensen in de regio Apeldoorn en Ugchelen te overtuigen volkorenbrood te eten heeft Bakker Rudolf Frentz een ludieke actie bedacht. Hij geeft...
Doe mee aan de enquête van kennistraject Ambacht & Business en maak kans op 10 kilo Debic Cakeboter. Tegelijkertijd helpt u de organisatie van...
Eigenlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn: personeel in je winkel dat iedere klant met een vriendelijk woord welkom heet. Er netjes verzorgd...
Mijn bewondering voor vakmensen neemt nog steeds toe, merkte ik deze week weer eens. Voor artsen en dokters bijvoorbeeld. Wat heeft dat met bakkers...
De University of Reading in het Engelse Reading heeft een speciaal kenniscentrum geopend dat de toekomst van chocolade moet veiligstellen....