Alles over warenkennis

Foodprofessional geconfronteerd met allergenenhandhaving
Foodprofessionals, zoals versspecialisten, worden geconfronteerd met allergenenhandhaving. Daarom biedt Horeca Stichting Nederland (HSN) haar...

Webinar 'Wijzigingen Warenwetbesluit' van NBC en NBA
Tijdens het webinar 'Wijzigingen Warenwetbesluit' worden bakkerij-ondernemers bijgepraat over wat er precies verandert en wat het besluit voor de...

Nestlé ontwikkelt pure chocolade uit enkel cacaovrucht
Nestlé heeft een unieke chocolade ontwikkeld, die volgens het concern volledig is gemaakt van de cacaovrucht, waarbij de bonen en de pulp als enige...

Bakker Frentz geeft honderd volkorenbroden weg
Om mensen in de regio Apeldoorn en Ugchelen te overtuigen volkorenbrood te eten heeft Bakker Rudolf Frentz een ludieke actie bedacht. Hij geeft...

Vul de enquête in en maak kans op een mooie prijs
Doe mee aan de enquête van kennistraject Ambacht & Business en maak kans op 10 kilo Debic Cakeboter. Tegelijkertijd helpt u de organisatie van...

Onverschilligheid
Eigenlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn: personeel in je winkel dat iedere klant met een vriendelijk woord welkom heet. Er netjes verzorgd...

Ware kennis
Mijn bewondering voor vakmensen neemt nog steeds toe, merkte ik deze week weer eens. Voor artsen en dokters bijvoorbeeld. Wat heeft dat met bakkers...

Engels kenniscentrum tegen ondergang van chocolade
De University of Reading in het Engelse Reading heeft een speciaal kenniscentrum geopend dat de toekomst van chocolade moet veiligstellen....