Grow Recruitment
Louise Fresco (WUR) over verspilling: 'Brood weggooien van een dag...
'Weet je welk product het meest wordt weggegooid? Brood. Omdat mensen niet meer bereid zijn brood van een dag oud te eten. Come on!' Louise Fresco,...
'Weet je welk product het meest wordt weggegooid? Brood. Omdat mensen niet meer bereid zijn brood van een dag oud te eten. Come on!' Louise Fresco,...
Het Wageningen Food Safety Research (WFSR), een nationaal en Europees referentielaboratorium, is deze week officieel geopend. Het instituut moet...
Aeres Hogeschool Wageningen houdt donderdag 18 april een themadag met als onderwerp Trends, innovatie & technologie. Ook geïnteresseerden van buiten...
RIKILT Wageningen UR en het Laboratorium voor Voeder- en Voedselveiligheid van de NVWA vormen vanaf 1 juni 2019 een nieuw instituut voor...
Wageningen Research en TNO versterken en concentreren het onderzoek op het gebied van voedsel(technologie), voeding en gezonde voeding. De betrokken...
Het Nederlands Bakkerij Centrum is 'per direct' op zoek naar oliebollenproevers. Dat laat het NBC op zijn Facebookpagina weten. Belangstellenden die...
Food Law Academy organiseert in samenwerking met N&S Academy de cursus voedselwetgeving. De cursus wordt geleid door hoogleraar Bernd van der Meulen,...
Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen was maandag 16 en dinsdag 17 november het decor voor de HealthGrain Forum Autumn Workshop. 'Ik blik...
Wageningen University organiseert interactieve lesmodelus voor basisschoolkinderen, zogenoemde Smaakmissies. Naast de missies zuivel, fruit, en...
De Oliebollen Experience wordt door het NBC en Koopmans Meel op 29 en 30 september georganiseerd in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.