Alles over voedseltransitie

Nieuwe verliefdheid kan brood- en graanconsumptie aanwakkeren
De consumentenliefde voor brood (en graan) neemt toe, maar kan nog wel een zetje gebruiken. De bakkersbranche staat voor die nobele taak. Met graan...

Start-up ontdekt de potentie van koolzaad, ook voor de bakkerij
Start-up Cano-Ela gebruikt water om diverse componenten uit koolzaad te halen. Dit levert olie, vezels en eiwitten van koolzaadolie op, die gebruikt...

Duurzame boeren nemen initiatief om landbouwcrisis op te lossen: geen...
Een groep van vier organisaties die duurzame boeren vertegenwoordigen, heeft een plan geschreven hoe de landbouwcrisis op te lossen. Aan het plan...

5 doorslaggevende trends voor 2022: duurzaamheid neemt koppositie in
Ook in 2021 had de coronacrisis een grote invloed op consumenten en de voedingsindustrie. De crisis leidt tot andere prioriteiten en behoeften. Wat...