
Bakkerswereld editie 3 van 2022 staat nu online. In deze nieuwe digitale editie staat het thema 'grondstoffen een afgewogen keuze' centraal. Hans Som...
Bakkerswereld editie 3 van 2022 staat nu online. In deze nieuwe digitale editie staat het thema 'grondstoffen een afgewogen keuze' centraal. Hans Som...
Wim van de Kletersteeg en zijn kinderen Bart en Saskia bakken alleen nog brood zonder brood- en meelverbetermiddelen. Ook trekken ze productie en...
Bakkerij Van der Kletersteeg bestaat zestig jaar. De bakkerij is opgericht in 1961 door Gerard en Door van de Kletersteeg. Van een kleine bakkerij is...
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap ‘puur natuur’ brood. De bakker heeft het...
Wilfried van de Kletersteeg heeft in een webshop de krachten gebundeld met collega-versspecialisten in Amersfoort en omgeving. De bakkerij uit...
Oude tijden herleven zaterdag 21 februari in een tent bij Bakkerij Van de Kletersteeg in Hooglanderveen. Daar vertoont de bakkerij, samen met enkele...
De training Grip op je bakkerij krijgt in 2015 een vervolg. De deelnemers aan de eerste training van Bakkerswereld, Koopmans Meel en Dawn Foods...
Met een knipoog naar de kabinetsplannen over de zorgpremie zijn in de bakkerswinkels van Bakkerij van de Kletersteeg in Hooglanderveen en Amersfoort...
Wilfried van Bakkerij van de Kletersteeg heeft een megaslagroomtaart aangeboden aan Ziekenhuis Meander Amersfoort. Aanleiding is de eerste prijs in...