
Startup De Tweede Jeugd gebruikt restbroden van bakkers uit de buurt. Van het brood worden onder andere diepvriestosti’s gemaakt. Hiermee wil de...
Startup De Tweede Jeugd gebruikt restbroden van bakkers uit de buurt. Van het brood worden onder andere diepvriestosti’s gemaakt. Hiermee wil de...
Sebastiaan Hetterschijt heeft vanmiddag op de Bakkersvak een lezing verzorgd over zijn product Bakkersgrondstof. Een smaakvol broodmeel dat wordt...
Bakkersgrondstof is voor De Tweede Jeugd in Amsterdam begonnen met de productie van desembrood op basis van overtollig brood. Bakkersgrondstof werkt...
De Supertosti’s van De Tweede Jeugd in Amsterdam worden gemaakt van brood van een dag oud. Om nog meer brood te redden wil De Tweede Jeugd dat...
Happy Tosti heeft donderdag 28 juni een vestiging geopend aan de Lange Bisschopstraat 23 in Deventer. De sociale lunchrestaurantketen gaat de...
‘Als oma een zak kadetten kocht, werden mama’s ogen zo groot als schoteltjes en kon ze oma wel zoenen. Wat een feest! Witte kadetten met boter en...