Grow Recruitment
Jong en gedreven - Ginger Brentjens: 'Het is een eetbaar stukje kunst'
'Een standaard nougatinetje, dat zou ik niet in mijn assortiment opnemen. Dat kan je overal krijgen.' Ginger Brentjens is ervan overtuigd dat bakkers...
'Een standaard nougatinetje, dat zou ik niet in mijn assortiment opnemen. Dat kan je overal krijgen.' Ginger Brentjens is ervan overtuigd dat bakkers...
Ilse van Alff heeft deze week als allereerste student tijdens haar patisserie-examens aan het Zadkine Brood & Banket College een showstuk gemaakt op...
Suikerkunst-grootmeester Koos Gijzenij is zaterdag 24 juni op 80-jarige leeftijd in zijn woonplaats Leiderdorp overleden. Gijzenij zorgde ervoor dat...
Suikerkunst is enigszins in de vergetelheid geraakt, maar Martin Bos en Jelle van der Waals blazen het nieuw leven in met hun bedrijfje Sugar Art. De...
Zij die zijn ingevoerd in de suikerkunst, kunnen hem zich vast herinneren. Gestoken in een roze bakkersbuis gaf hij in Nederland vele trainingen...
Het Bakery Institute in Zaandam organiseert op zaterdag 11 en zaterdag 18 mei een tweedaagse-workshop suikertrekken. Suikermeester Peter Remmelzwaal...
De beursdata van Europain en Intersuc zijn verplaatst. Het internationale trefpunt voor de brood- en banketbakkerij, ijsbereiding, chocolade en...
Bekijk hier het recept voor een Sinterklaascroissant. Een makkelijk te maken product. Snijd een croissantje voor het bakken door midden en decoreer.
Na Europain & Intersuc in 2012, keert de mondiale vakbeurs voor brood- en banketbakkerij, ijs, chocolade en suikerwerk weer terug van 8 tot en met 12...
Europain & Intersuc, de internationale vakbeurs voor brood en banket, ijsproducten, chocolade en zoetwaren, is van 8 tot en met 12 maart 2014 in...