
Suikerkunst is enigszins in de vergetelheid geraakt, maar Martin Bos en Jelle van der Waals blazen het nieuw leven in met hun bedrijfje Sugar Art. De...
Suikerkunst is enigszins in de vergetelheid geraakt, maar Martin Bos en Jelle van der Waals blazen het nieuw leven in met hun bedrijfje Sugar Art. De...
Zij die zijn ingevoerd in de suikerkunst, kunnen hem zich vast herinneren. Gestoken in een roze bakkersbuis gaf hij in Nederland vele trainingen...
Het Bakery Institute in Zaandam organiseert op zaterdag 11 en zaterdag 18 mei een tweedaagse-workshop suikertrekken. Suikermeester Peter Remmelzwaal...
De beursdata van Europain en Intersuc zijn verplaatst. Het internationale trefpunt voor de brood- en banketbakkerij, ijsbereiding, chocolade en...
Bekijk hier het recept voor een Sinterklaascroissant. Een makkelijk te maken product. Snijd een croissantje voor het bakken door midden en decoreer.
Na Europain & Intersuc in 2012, keert de mondiale vakbeurs voor brood- en banketbakkerij, ijs, chocolade en suikerwerk weer terug van 8 tot en met 12...
Europain & Intersuc, de internationale vakbeurs voor brood en banket, ijsproducten, chocolade en zoetwaren, is van 8 tot en met 12 maart 2014 in...
Amandelen worden duurder dankzij de droogte in delen van de Amerikaanse staat Californië.
Op 19 maart wordt in een hoorzitting de herziening van de barometer van de VBZ (Vereniging voor de Bakkerij en Zoetwarenindustrie) voorgelegd.
De Barometer Duurzame Bakkerij en Zoetwaren wordt herzien. In de nieuwe versie wordt onder meer aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid van...