
De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep...
De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep...
Op 30 maart 2022 wordt de Startersdag gehouden. De dag is bedoeld ter aanmoediging van jonge, ambachtelijke bakkerij-ondernemers. Deelname is gratis.
Door corona wordt er massaal overgestapt naar online. Het aantal nieuwe webshops in voeding groeide in 2021 het snelst met 39 procent (van 4.660 naar...
Psychologe Ieke Berens en creatief therapeute, ervaringsdeskundige en banketbakster Chris Zylicz starten in december in Nijmegen een zorgbakkerij,...
Het World Food Center in Ede zoekt foodstart-ups die willen bijdragen aan een gezonder en duurzamer voedselsysteem. Daarvoor is een wedstrijd...
De startersdag die NBOV en het Bakery Institute organiseren staat in het teken van zowel ondernemerschap als vakmanschap. De dag vindt plaats in...
Deze periode staat voor ons allemaal in het teken van aanpassing en verandering. Bij ons is dat ook aan de orde. De coronaperikelen ten spijt, zijn...
Kris Huijsman en zijn vriendin Zoë Haket uit Maasdijk openen binnenkort Bakkerij Huisgemaakt in ’s-Gravenzande. Ze zijn druk bezig met een verbouwing.
Angels, een heerlijk nummer gezongen door Robbie Williams. Maar ik geloof dat hij geen taarten kan bakken en ik wel. Ik ben in de gezegende...
Het programma ScaleUpFood van Rabobank, Food Valley en ScaleUpNation ondersteunt beginnende voedingsmiddelenbedrijven om verder te groeien. Scale-ups...