Grow Recruitment
Startup wil met chocolade rust creëren: 'Er is oneindig veel mooie...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...
Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...
Startup De Tweede Jeugd gebruikt restbroden van bakkers uit de buurt. Van het brood worden onder andere diepvriestosti's gemaakt. Hiermee wil de...
Het vernieuwende patisserieconcept Rose&vanilla ontvangt van Brave New Food Investments een investering van ruim een half miljoen euro. Dit geld wil...
Veganist en bakker Helena Procházková uit Zwijndrecht gaat vanaf volgende maand met haar bedrijf Vegalicious vegan gebak verkopen in haar eigen café...
ROOTS Innovation Hub op het World Food Center-terrein in Ede viert haar eerste verjaardag. De vestigingslocatie voor start-ups bewijst dat er grote...
In december wordt voor miljoenen aan voedsel verspild. Daarom introduceert het bedrijf een nieuw product: 'rete-lekkere granola', gemaakt van...
Het World Food Center in Ede zoekt foodstart-ups die willen bijdragen aan een gezonder en duurzamer voedselsysteem. Daarvoor is een wedstrijd...
Met het nieuwe project 'The Banana Factory' gaat startup Sunt de verspilling van miljoenen bananen in Nederlandse en Belgische havens tegen. In de...
Het Graanschap is een uniek initiatief van boer Arjen Verschure, bakker Alice den Boer en conceptontwikkelaar Eva Jansen. Met het bedrijf hebben ze...