Biostadsbakker Broodt brengt lokaal Hoevebroodt
Biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven gaat met spelt van de Genneper Hoeve in Made Eindhovens biologisch zuurdesembrood bakken. Het lokaal geproduceerde brood is biologisch gecertificeerd.
Biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven gaat met spelt van de Genneper Hoeve in Made Eindhovens biologisch zuurdesembrood bakken. Het lokaal geproduceerde brood is biologisch gecertificeerd.
Biologische Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven is bezorgd over de naamsverwarring die kan ontstaan, nu grondstoffenleverancier Bakels Senior een product met de naam Broodt lanceert. Eigenaar Dido van Klinken is met de leverancier in overleg om tot een oplossing te komen.
Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven gaat een moderne variant opzetten van het oude bakhuisje. Daarbij zijn thuisbakkers één maal per maand op woensdagmiddag welkom in de bakkerij om hun zelfgemaakte deeg in een professionele steenoven te bakken. De eerste try-out is op woensdag 28 januari.