Alles over Spronk

Tips bij aanschaf nieuwe oven: 'Let op verbruik, flexibiliteit en...
Een nieuwe oven is een hele investering. Bovendien gaan veel ovens vijftien jaar of langer mee. Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven...

Manotrad diviseuse Spronk
De Manotrad is de nieuwe praktische machine van Spronk Bakkerijmachines voor het verdelen en vormen van alle deegsoorten.

Lars Vierhout volgt Hans van Egmond op bij Spronk
Lars Vierhout is per 8 oktober in dienst getreden als account manager Zuid-Nederland bij Spronk Bakkerijmachines. Hij neemt het roer over van Hans...

Spronk Bakkerijmachines toont noviteiten op de IBA
Spronk Bakkerijmachines presenteert samen met Wachtel verschillende noviteiten op de IBA in München.

Spronk presenteert de nieuwe Wachtel-ovens voor Proof Bakery
In de stand van Spronk Bakkerijmachines is de nieuwe Wachtel INFRA elektrische etageoven met aangebouwde belader voor Proof Bakery van Vicky...

BoulangerieTeam neemt proefbakkerij bij Spronk in gebruik
Super trots is hij, Johan van Maanen, voorzitter van het BoulangerieTeam. Samen met de broers Harm en Arno Spronk opende hij dinsdagavond de nieuwe...

Boulangerie Team krijgt eigen onderkomen
MAARSSEN - Het Nederlands Boulangerie Team maakt een professionaliseringsslag. Het bakkersteam krijgt een eigen onderkomen.

Spronk presenteert nieuwe deegverdeler
Spronk Bakkerijmachines introduceert de Merand deegverdeler, ook wel diviseuse genoemd.
Machines gezocht voor bakkerijproject Ethiopië
DOETINCHEM - Voor een bakkerijproject in Ethiopië is Ruud Bottemanne van de Vakschool Wageningen op zoek naar bakkerijmachines.