
Een nieuwe oven is een hele investering. Bovendien gaan veel ovens vijftien jaar of langer mee. Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven...
Een nieuwe oven is een hele investering. Bovendien gaan veel ovens vijftien jaar of langer mee. Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven...
De Manotrad is de nieuwe praktische machine van Spronk Bakkerijmachines voor het verdelen en vormen van alle deegsoorten.
Lars Vierhout is per 8 oktober in dienst getreden als account manager Zuid-Nederland bij Spronk Bakkerijmachines. Hij neemt het roer over van Hans...
Spronk Bakkerijmachines presenteert samen met Wachtel verschillende noviteiten op de IBA in München.
In de stand van Spronk Bakkerijmachines is de nieuwe Wachtel INFRA elektrische etageoven met aangebouwde belader voor Proof Bakery van Vicky...
Super trots is hij, Johan van Maanen, voorzitter van het BoulangerieTeam. Samen met de broers Harm en Arno Spronk opende hij dinsdagavond de nieuwe...
MAARSSEN – Het Nederlands Boulangerie Team maakt een professionaliseringsslag. Het bakkersteam krijgt een eigen onderkomen.
Spronk Bakkerijmachines introduceert de Merand deegverdeler, ook wel diviseuse genoemd.
DOETINCHEM - Voor een bakkerijproject in Ethiopië is Ruud Bottemanne van de Vakschool Wageningen op zoek naar bakkerijmachines.