• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten

Alles over sorghum

Martin Lammers: ‘Ontdekking 100 procent Sorghum brood is baanbrekend’

Martin Lammers: ‘Ontdekking 100 procent Sorghum brood is baanbrekend’

Martin Lammers uit het Twentse Haaksbergen heeft ontdekt dat brood voortaan ook gebakken kan worden van 100 procent Sorghum. Sorghum is een...

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Uitgelicht

  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen