grow Recruitment
Boek voor de Koning: Huize van Wely bedankt Willem-Alexander voor...
Noordwijk, de plek waar het verhaal ruim 100 jaar geleden begon, is de locatie waar dinsdag 24 oktober de officiële uitreiking plaatsvond van het...
Noordwijk, de plek waar het verhaal ruim 100 jaar geleden begon, is de locatie waar dinsdag 24 oktober de officiële uitreiking plaatsvond van het...
Hoe leuk is het om als banketbakker de aandacht voor moeder aan te jagen met deze voortreffelijke moederdagtaart. Chef-patissier Robin Hoedjes van...
Het Dutch Pastry Team heeft de bestaande samenwerking met ijswinkel.nl kunnen uitbreiden met een nieuwe partner: Andros Chef. Het Franse...
Omroep Max heeft de smaak te pakken van bakprogramma's. Na het succesvolle Heel Holland Bakt zet de omroep nu chocolade op het net: Showcolade. Een...
Huize van Wely opent zaterdag 16 november haar deuren in het centrum van Haarlem. Hiermee komt de teller voor de luxe patisserie in Nederland op vier...
De nieuwe bakkerij van de mbo-opleiding Brood & Banket van het ROC Horizon College is 4 oktober feestelijk geopend door NPT-lid Robin Hoedjes,...
Peter Remmelzwaal gaat aan de slag bij De Patissier in Zoeterwoude (voorheen Crème de la Crème). Daarnaast start hij per oktober zijn eigen bedrijf.
De inschrijving voor de jaarlijkse Dutch Pastry Award is geopend. De editie van 2016 heeft als thema 'Flora en Fauna', en zal tijdens de Bakkersvak...