FreshRecruitment
Maxim Rolvink is de eerste broodsommelier van Nederland
Maxim Rolvink (29), die bij restaurant Wils in Amsterdam werkt, is de eerste broodsommelier van ons land, zo meldt het Algemeen Dagblad.
Maxim Rolvink (29), die bij restaurant Wils in Amsterdam werkt, is de eerste broodsommelier van ons land, zo meldt het Algemeen Dagblad.
Karaat heeft de deuren geopend in de Houthavens in Amsterdam. Het is een restaurant, brasserie, bar en bakkerij ineen.
René van der Veer en Juliette Borggreve van de Veldkeuken zochten uitbreidingsmogelijkheden voor hun ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken....
Bakker SoDelicious in het stadsdeel Wyck in Maastricht is uitgebreid met restaurant en traiteur. Voor de inrichting werkte SoDelicious samen met...
Bakker Adriaan Vonk biedt zijn bakkerij aan de door brand getroffen bakkerij Vroeg aan. Dit meldt RTV Utrecht op zijn website. 'Collega's horen...
Bakkerij en restaurant Vroeg in Bunnik is waarschijnlijk maanden gesloten na een forse brand. De keuken van het bedrijf is volledig uitgebrand. Het...
Vroeg in Bunnik, een combinatie van restaurant en bakkerij, is zevende geworden in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Tevens pakte Vroeg de titel...
Top-patissier Jurgen Koens en Tom van Woerkum van Pastryclub in Eindhoven starten in januari 2019 met Pastry School 040. 'We richten ons met name op...
De Rotterdamse sterrenchef François Geurds komt met een eigen bonbonlijn op de markt. FG Chocolate Factory is over een paar weken operatief. Dit...
De Bakkersvak 2018 faciliteert dit jaar de verkiezing van het Leukste Restaurant. De beurs is voor zowel bakkers als horecaprofessionals...