Van Paaspouce tot Avocadoslof: dit zijn dé trendy paasrecepten
Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...
Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...
De brood- en banketbakkerij en chocolade-producenten gaan een revolutionaire ommekeer tegemoet. Dat is de boodschap uit het Taste Tomorrow-rapport...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
De bakkerijsector moet verduurzamen. Daarbij gaat het om veel verschillende aspecten, zoals duurzame grondstoffen en productieprocessen en minder...
Om de spot op duurzaamheid te zetten, zet Belcolade een QR-code op de verpakkingen voor haar afnemers. Die worden zo geïnformeerd over het...
De samenstelling van het assortiment bezorgt de bakker soms kopzorgen. Hoe zorg je voor een brede keuze en tegelijkertijd voor een efficiënte...
De IBA in München heeft dit jaar vier hoofdthema's. Iedere standhouder heeft de opdracht bij één van die thema's aan te haken, zodat voor de...
Puratos Nederland heeft een nieuwe Accountmanager Ambacht. Michiel van Gorp vervult deze functie sinds 14 augustus 2023.
NB: dit event is geannuleerd. De laatste BakkersSafari die plaatsvond was begin 2020, vlak voor de uitbraak van corona. Dit jaar staat er weer een op...
'Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.'...