FreshRecruitment
Remmelzwaal: 'Het is belangrijk om als bakker/chocolatier...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
Peter Remmelzwaal heeft zich aangesloten bij Cargills House of Chocolate. Dit centrum opent in de lente van 2022 haar deuren in het Belgische...
Het Bakery Institute in Zaandam organiseert op zaterdag 11 en zaterdag 18 mei een tweedaagse-workshop suikertrekken. Suikermeester Peter Remmelzwaal...
Peter Remmelzwaal trakteert het jarige vakblad Bakkerswereld namens Het Nederlands Patisserie Team (NPT) op Petits cadeaux. Het zijn prachtige...
Peter Remmelzwaal gaat aan de slag bij De Patissier in Zoeterwoude (voorheen Crème de la Crème). Daarnaast start hij per oktober zijn eigen bedrijf.