Bakker Hans Voordijk van Bakkerij Den Soeten Inval slaat op dinsdag 6 december om 15.00 uur de eerste paal in de grond. Hiermee wordt de eerste stap...
Benjamin Naname en Manuel Oostveen hebben in Amsterdam een ‘broodoutlet’ opgericht, genaamd De Tweede Jeugd. Hier wordt brood van een dag oud van de...
Bakkerij van Maanen uit Rijnsburg heeft een nieuwe vestiging geopend in Woerden. Bij het speciale winkelconcept van Van Maanen is in Woerden een nog...
Bakkerij Risseeuw heeft de deuren geopend van hun nieuwe winkel met lunchroom en bakkerij in Hulst. De indeling en inrichting van de bakkerij, winkel...
Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee bedrijfscateraar SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten ‘vol smaak’ aanbiedt in haar ruim...
De renovatie van het centrum in Aalten heeft tot een nieuw product geleid bij Specialiteitenbakkerij Van den Dobbelsteen: Aaltense Klinkerkoek. Lange...