
Scholen met 30 procent of meer van de leerlingen uit een gezin met een laag inkomen, kunnen zich vanaf woensdag 29 maart aanmelden voor een gratis...
Scholen met 30 procent of meer van de leerlingen uit een gezin met een laag inkomen, kunnen zich vanaf woensdag 29 maart aanmelden voor een gratis...
Voor de tweede keer op rij heeft Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud gewonnen in de wedstrijd om het broodje Lekker Anders. Jesse creëerde...
Aria en Peter Gorthuis stellen hun oven open voor collega’s die een minder gunstig energiecontract hebben dan zij. Zondagavond 11 december vertelden...
Biologische bakkerij Driekant uit Zutphen heeft €1900 gedoneerd aan The Hunger project, een internationale organisatie die zich inzet tegen honger.
Bakker Joe Fitzmaurice en zijn vrouw Julie bouwen mee aan een nieuwe broodcultuur in Ierland met hun bakkerij Riot Rye, in het Ierse ecodorp...
Hoewel Bakkerij Gorthuis haar uiterste deed om zoveel mogelijk stemmen van klanten binnen te halen, ging de publieksprijs van de Sterkste Schakel...
Bevoorrading van bedrijven, winkels, horeca en kantoren in binnensteden mag vanaf 2025 alleen nog emissievrij. Vanaf die tijd moeten de meeste...
Energie start-up Suncom Energy is erin geslaagd om zonthermie- technologie beschikbaar te maken voor kleinschaliger gebruik. Ook voor bakkerijen zou...
Frans van Rooij, directeur van belangenvereniging ProFri, heeft Nieuwe Horeca Nederland opgericht. Hiermee wil hij samen met de energiepartner van...
Bakker Jan-Aart Schuld denkt een oplossing gevonden te hebben voor de energieproblemen in zijn bakkerij in Oldebroek. Daar heeft de ondernemer –...