meelstofallergie

Veilig en Gezond: 8 feiten en fabels over allergie
Iedere vier jaar ontvangen werknemers die werken met meel en enzymen een uitnodiging om mee te doen met het allergieonderzoek. Is het nodig om daar...

Het blog van Brakenhoff (7): 'Welkom in de wereld van verzekeringen'
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Droom spat uiteen: bakkersallergie noopt Lex Brakenhoff bedrijf te...
Bakkerij Lex Brakenhoff in Assendelft staat in de verkoop. Eigenaren Lex en Denise zien zichzelf genoodzaakt hun bedrijf van de hand te doen nu Lex'...

Het blog van Brakenhoff (6): 'Gek genoeg hoop je toch op een wonder'
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Lexces zorgt voor nieuwe stap in de erkenning van bakkersastma
Sinds het najaar is het Lexces - Landelijk Expertise Centrum Stoffengerelateerde Beroepsziekten - opgericht. Dit samenwerkingsverband is een...

Het blog van Brakenhoff (5): chaos in het hoofd van Lex
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Het blog van Brakenhoff (4): Lex gaat drie maanden van huis
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Het blog van Brakenhoff (3): Lex krijgt de genadeklap
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs voor Bakkerswereld vertelt...

Het blog van Brakenhoff (2): 'Lex bungelt op het randje'
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Het blog van Brakenhoff (1): 'Stront aan de knikker'
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...