Alles over Make-off

Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Foto: Dawn Foods Benelux

Met bake-off en make-off inspelen op consumentenwensen

Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Met...

Foto: Pandriks Bake Off

Inspelen op trends met bake-off- en make-offproducten

Bake-off en make-off blijven onverminderd populair in het ambacht. Met deze producten kan zeer gemakkelijk worden ingespeeld op trends, zoals een...

Smilde Bakery nieuwe partner voor Backer & Co

Smilde Bakery nieuwe partner voor Backer & Co

Smilde Bakery is sinds 1 november partner van het Ambachtelijk thuisbakconcept Backer & Co.

Duurzame( -Sustainable) olie gebruiken?

Duurzame( -Sustainable) olie gebruiken?

DOETINCHEM - In veel producten worden plantaardige oliën en vetten verwerkt. In sommige gevallen valt het niet eens op omdat ze verwerkt zijn zoals...

Temperatuurbeheersing bakkerij cruciaal

Temperatuurbeheersing bakkerij cruciaal

Temperatuurbeheersing is belangrijk omdat er schadelijke bacteriën kunnen zitten in grondstoffen, halffabricaten en eindproducten.

Verkooptermijnen van zelfbereide producten

Verkooptermijnen van zelfbereide producten

In de Hygiënecode 2008 is de maximale verkooptermijn voor gekoelde producten veranderd. Zelfbereide, niet-voorverpakte producten mag u nu maximaal 2...

Bake-off, make-off, halffabricaten

Bake-off, make-off, halffabricaten

Alles zelf maken is nog voor weinig bakkers weggelegd. Inkopen van make-off en bake-off producten is vaak noodzakelijk om het assortiment beheersbaar...

Bewaak de koelketen goed

Bewaak de koelketen goed

De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 treedt per 1 februari 2009 in werking. In deze rubriek besteedt NBC daarom de komende weken...

Handen wassen en drogen

Handen wassen en drogen

De Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij 2008 treedt per 1 februari 2009 in werking. In deze rubriek besteedt NBC daarom de komende weken...

Duitse bakkers moeten in de aanval

Duitse bakkers moeten in de aanval

BAKKERSWERELD - De aanval is de beste verdediging: aanbieders van complete productassortimenten zouden zich binnen het bakkerijsegment veel eerder...