
Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden biedt al langere tijd een aantal vegan-producten aan. De meeste kansen ziet eigenaresse Greetje Schuurmans in vegan...
Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden biedt al langere tijd een aantal vegan-producten aan. De meeste kansen ziet eigenaresse Greetje Schuurmans in vegan...
De Vital Food Group, de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, is klaar voor de volgende fase in haar ontwikkeling. Het bedrijf wil haar...
Bakkerij Jager in Grijpskerk bestaat dit jaar 75 jaar. Drie jaar geleden hebben ondernemers Harry en Bea de Jager een Bakkerscafé geopend achter hun...
Oud-bakker Hans Sloot heeft de nieuwe winkel van Bakkerij Muis in Steenwijk geopend. Dit is het tweede filiaal van René, Reinske en hun zoon Richard...
Steeds meer consumenten eten buitenshuis. De on-the-go consumptie stijgt. Hoewel vrijwel alle bakkerij-ondernemers dit weten, staan ze daar vaak in...
Vroeger was Kerstmis hét moment van het jaar voor de bakker. Emma Sterken van Pruvé merkt dat er een verschuiving plaatsvindt. ‘Feestdagen worden...
Bagels & Beans introduceert volgende week de nieuwe Winter Delight-menukaart. Wie een gerecht van deze kaart bestelt, doneert automatisch een deel...
Als je de vakbladen en de online media bekijkt, word je overstelpt met inspiratie voor de komende maanden. De beste olie voor oliebollen, de...
Volgens het FoodService Instituut Nederland (FSIN) behoren gemak en genieten tot de meest actuele thema’s binnen de foodsector. Bakery café BackWerk...
Na Breda krijgt ook Amsterdam een plek waar alle expertise op het gebied van hospitality samenkomt onder één dak. Initiator Satelliet bouwt...