
Zoals elk jaar draagt sterrenchef François Geurds de daklozen een warm hart toe. Dit uit hij onder andere door in de decembermaand warme maaltijden...
Zoals elk jaar draagt sterrenchef François Geurds de daklozen een warm hart toe. Dit uit hij onder andere door in de decembermaand warme maaltijden...
Een intensieve samenwerking tussen ROC Rijn IJssel en sportcentrum Papendal zorgt ervoor dat mbo-studenten binnenkort kiezen voor de opleiding...
Foodservice Community, het Belgische online platform voor kennisdelen en marktonderzoek, wordt een onderdeel van Group7, Bureau voor Food-commerce....
Maurits van der Vooren, voormalig souschef van sterrestaurant Latour, hoopt met zijn Maurits Healthy Dinner geld in te zamelen om zijn kostbare...
Het tv-programma BinnensteBuiten heeft deze week opnames gemaakt bij Bakkerij Tom van Otterloo in Arnhem en bij de Witte Watermolen in Sonsbeek....
Dobla toont op IBA 2018 hoe je traditionele recepten verrassend maakt. Dobla’s Nature Range en Fast Chocolate Experience krijgen een vervolg met de...
Topkok Yotam Ottolenghi heeft Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017, een baan aangeboden tijdens de opnames van College Tour.
&Samhoud Food komt met 100% natuurlijk ijs van groente en fruit. De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door sterrenchef Moshik Roth van het...
De Bakkerswinkel Rotterdam-Kralingen gaat in kader van het culturele festival Stoepmakers Oostplein een bijzondere samenwerking aan met chefs.