
Column Joep Gommans: 'Als je ALLES doet, ben je NERGENS goed in'
Het assortiment van veel bakkers in Nederland is te groot. Daarover zijn de meeste bakkerijondernemers het wel met me eens. Waarover ik vaak van...
Het assortiment van veel bakkers in Nederland is te groot. Daarover zijn de meeste bakkerijondernemers het wel met me eens. Waarover ik vaak van...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...
Vakkennis Broodnodig. Terwijl de werktitel van Bakkerswereld nummer 5 de revue passeert, stroomt bij mij de melodie binnen van een bekend biermerk:...
Geboeid volgde ik onlangs de openbare discussie tussen Arend Kisteman en Mark Wils. Ik weet niet of ze inmiddels ook een zinnige discussie van man...
Onlangs was te lezen dat het aantal Nederlanders dat volkorenbrood eet tussen 2016 en 2021 gestegen is van 38 naar 47 procent. Ik was benieuwd welke...
Rond deze tijd blik ik vaak vooruit op het nieuwe jaar. Wat worden de trends voor 2022? En dan specifiek voor onze branche?
Ongeveer een jaar geleden benaderden de ondernemers Anita en Ruud van de Ven mij met een idee om hun omgeving een stukje groener te maken. Anita was...
Voicesearch is al jaren in opkomst. Wat gebeurt er dan eigenlijk, hoe zoeken de zoekmachines als de klant vraagt: waar is de dichtstbijzijnde...
Eind november mocht ik onderdeel zijn van een videocall met enkele vakgenoten, geïnitieerd door Bakkerswereld. Een opmerking heeft me aan het denken...