Column: 'Een wachtlijst voor nieuwe medewerkers, het bestaat!'
Zonder medewerkers draait de oven niet, blijven de broden ongebakken, en staat de toonbank leeg, worden jouw klanten niet verwend. Het vinden van...
Zonder medewerkers draait de oven niet, blijven de broden ongebakken, en staat de toonbank leeg, worden jouw klanten niet verwend. Het vinden van...
Zeg je klanten dan zeg je fans. Zeg je fans dan zeg je ambassadeurs. En zeg je ambassadeurs dan zeg je mond-tot-mondreclame. Dit zijn niet alleen...
Nu het nieuwe jaar alweer een maand is gevorderd, kijk ik vooruit naar de bakkerstrends voor 2024. Personalisatie en interactie zijn sleutelwoorden...
Pasen is één van de hoogtepunten in het jaar waarbij je als bakker kunt uitpakken met paasbroden, chocolade-eieren, paashazen, paasgebakjes en andere...
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...
TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...
Bianca Bartels, auteur van het boek Brood op de plank, zit als derde generatie bakkersdochter dichter op het deeg dan ze zelf bevroedde. Speciaal...
Dé TikTok-hit van de laatste weken is de crompouce van de ambachtelijke (banket)bakker. De gevulde croissant met roze topping kan je niet zijn...
Er is iets dat me al een tijdje dwarszit: verspilling. En dan bedoel ik niet de verspilling van tijd, geld of energie, maar de verspilling van ons...
Je denkt misschien dat vegan en vegetarisch eten alleen voor hipsters uit de Randstad is. Of een hype die zo weer over is. Maar dat is een vergissing.