
Deze innovaties maken bezoek aan de Bakkersvak onmisbaar voor de...
Een belangrijke reden om op 5, 6 of 7 maart naar de Bakkervak te gaan is natuurlijk het spotten van noviteiten. Welke nieuwe producten brengen de...
Een belangrijke reden om op 5, 6 of 7 maart naar de Bakkervak te gaan is natuurlijk het spotten van noviteiten. Welke nieuwe producten brengen de...
De twee kanshebbers voor de Horecava Innovation Award 2023, die vanuit de (banket)bakker interessant zijn , moeten zich tevreden stellen met hun...
De Nederlandse kweekvanille van het bedrijf Koppert Cress is genomineerd voor de Horecava-Innovation Award in de categorie Food & Beverage. Het is...
Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens...
Het onderwerp plantaardig was hot op de Food Ingredients Europe in Parijs. Eén grondstof voerde de boventoon: favaboon of veldboon. Volgens de...
Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...
De eerste fase van het retourbroodproject wordt op 10 november afgerond. De resultaten mogen er zijn. Van koekjes tot yoghurt en van stroop tot...
De Südback in de Messe Stuttgart zit er op. Echte Bakker Van der Veer vertelt over zijn bevindingen en maakte speciaal voor Bakkerswereld een...
NS Retail werkt op en rond treinstations aan een breder aanbod van gezonde(re) producten. Dat moet een verantwoorde keuze voor de reiziger...
Bakkertje Deeg is de eerste bakkersklant voor Mind Your Meat. Het Naardense bedrijf dat vleesvervangers produceert, levert vegan gehakt voor...