• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Alles over innovatie

Beeld van een eerdere editie van BakkersVak. Foto: Roel Dijkstra / Joep van der Pal

Deze innovaties maken bezoek aan de Bakkersvak onmisbaar voor de...

Een belangrijke reden om op 5, 6 of 7 maart naar de Bakkervak te gaan is natuurlijk het spotten van noviteiten. Welke nieuwe producten brengen de...

Redefine Meat is overall winnaar geworden van de Horecava Innovation Award.

Circulair brood en Nederlandse kweekvanille leggen het af tegen...

De twee kanshebbers voor de Horecava Innovation Award 2023, die vanuit de (banket)bakker interessant zijn , moeten zich tevreden stellen met hun...

Dutch Vanilla van Koppert Cress.

Vanille van Nederlanse bodem genomineerd voor Horecava Award

De Nederlandse kweekvanille van het bedrijf Koppert Cress is genomineerd voor de Horecava-Innovation Award in de categorie Food & Beverage. Het is...

Foto's: BfL

Bake for Life innoveert verder met lokale grondstoffen

Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens...

Beneo plant-bases muffin

Betaalbaar, smaakloos en vezelrijk: favaboon is nieuw plantaardig...

Het onderwerp plantaardig was hot op de Food Ingredients Europe in Parijs. Eén grondstof voerde de boventoon: favaboon of veldboon. Volgens de...

Startup bouwt proeffabriek voor verwerking eiwitrijke bierbostel: 'Wij richten ons op industriële bakkerijen'

Startup bouwt proeffabriek voor verwerking eiwitrijke bierbostel:...

Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...

Retourbroodproject: eerste resultaten worden gedeeld

Retourbroodproject: eerste resultaten worden gedeeld

De eerste fase van het retourbroodproject wordt op 10 november afgerond. De resultaten mogen er zijn. Van koekjes tot yoghurt en van stroop tot...

In de deegmandjes kun je een naam laten stansen, waarmee je het brood merkt.

Südback inspireert, van beleg tot handige machientjes - een...

De Südback in de Messe Stuttgart zit er op. Echte Bakker Van der Veer vertelt over zijn bevindingen en maakte speciaal voor Bakkerswereld een...

NS Retail werkt samen met haar leveranciers aan herformulering van producten in het assortiment.

NS Retail maakt assortiment stapsgewijs gezonder - hoe werkt dat?

NS Retail werkt op en rond treinstations aan een breder aanbod van gezonde(re) producten. Dat moet een verantwoorde keuze voor de reiziger...

Leo van Etten: ‘Steeds vaker kiest de jeugd voor vegetarische producten en daar kunnen we niet voor weglopen.’ Foto’s: Ton Kastermans

Mind Your Meat levert gehakt aan vegan-tak Bakkertje Deeg

Bakkertje Deeg is de eerste bakkersklant voor Mind Your Meat. Het Naardense bedrijf dat vleesvervangers produceert, levert vegan gehakt voor...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen