Alles over Ijsbereiders

Robèrt opent zaterdag 29 juni een ijs-pop-up in Oisterwijk. Foto's: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven opent ijs pop-up

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van Heel Holland Bakt, opent zaterdag 29 juni een ijs pop-up.

Foto: Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

IJs & Spijs voor de tweede keer IJssalon van het Jaar

IJs & Spijs in Haps is gekroond tot IJssalon van het Jaar 2024. Na 2017 is dit de tweede keer dat de ijsalon van Mark en Jade van Gaal de felbegeerde...

Gijs Kennis van De Smaak! Chocolade & IJs uit Eersel won de Gouden IJscreatie.

't IJshofje maakt lekkerste ijs - De Smaak! komt met mooiste ijscoupe

Het lekkerste perenijs wordt gemaakt door Myrne Meulendijks van 't IJshofje uit Meijel. De mooiste ijscoupe is afkomstig van Gijs Kennis van De...

Inschrijvingen IJsVak-Wedstrijden geopend; nog twee dagen de tijd voor opgave Gouden IJsspatel

Inschrijvingen IJsVak-Wedstrijden geopend; nog twee dagen de tijd...

De inschrijving voor de IJsVak-Wedstrijden van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders is geopend. In verband met de voorrondes van De Gouden...

Zoveel kost één bolletje schepijs gemiddeld en deze smaken zijn het populairst

Zoveel kost één bolletje schepijs gemiddeld en deze smaken zijn het...

Gemiddeld berekenen ijsverkopers €1,75 voor één bolletje schepijs en de klassieke smaken blijven favoriet. Dat blijkt uit onderzoek van beslist.nl...

Wat maakt IJssalon Florence voor de vijfde keer IJssalon van het Jaar?

Wat maakt IJssalon Florence voor de vijfde keer IJssalon van het Jaar?

Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 in de wacht...

De ijsvitrine van Paul van den Bogaert. Foto: Peter Roek

Laten bakkers dromen uitkomen met ijs? Paul van den Bogaert adviseert...

Golden Dreams is de naam van het ijsje dat op 24 maart centraal staat tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs: Gelato Day. Paul van den...

De top-3 van de Gouden IJsspatel om het lekkerste kersenijsje van Nederland in 2020. Vlnr: Sanne Smit van IJssalon Pinoccio, Anne de Glint van Het IJscafé in Nunspeet, en rechts Paul Wilderink van de IJssalon Paul Wilderink, welke laatste zich heeft teruggetrokken. Foto: Koos Groenewold.

IJsVak Gala is terug: spannende bekendmaking van Gouden IJsspatel en...

Na de wedstrijddag De Gouden IJscreatie op het IJsVak in Gorinchem, vindt sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het...

Een beeld van de wedstrijden in 2020.

IJsVakwedstrijden 2023: Wijzingen in dagprogramma om nieuwe...

De IJsVakwedstrijden, die tijdens de BakkersVak en IJSvak op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem worden gehouden, hebben dit jaar een nieuwe...

IJsmaker Angel Jehee presenteerde haar vegan Angelice op de Horecava in een energiezuinige ijsvitrine van Perfect Ice Solutions.

Vegan ijs of een volvette dierlijke variant? Voor beide is iets te...

Op de Horecava waren een aantal ijsaanbieders te vinden. Bakkerswereld licht er twee uit wier duidelijke keuze voor samenstelling en smaak opvalt:...