Alles over ijsbereiders

Zoveel kost één bolletje schepijs gemiddeld en deze smaken zijn het...
Gemiddeld berekenen ijsverkopers €1,75 voor één bolletje schepijs en de klassieke smaken blijven favoriet. Dat blijkt uit onderzoek van beslist.nl...

Wat maakt IJssalon Florence voor de vijfde keer IJssalon van het Jaar?
Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 in de wacht...

Laten bakkers dromen uitkomen met ijs? Paul van den Bogaert adviseert...
Golden Dreams is de naam van het ijsje dat op 24 maart centraal staat tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs: Gelato Day. Paul van den...

IJsVak Gala is terug: spannende bekendmaking van Gouden IJsspatel en...
Na de wedstrijddag De Gouden IJscreatie op het IJsVak in Gorinchem, vindt sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het...

IJsVakwedstrijden 2023: Wijzingen in dagprogramma om nieuwe...
De IJsVakwedstrijden, die tijdens de BakkersVak en IJSvak op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem worden gehouden, hebben dit jaar een nieuwe...

Vegan ijs of een volvette dierlijke variant? Voor beide is iets te...
Op de Horecava waren een aantal ijsaanbieders te vinden. Bakkerswereld licht er twee uit wier duidelijke keuze voor samenstelling en smaak opvalt:...

Veenhuizen Ice Cream Experience dagen: leer alles over ijs,...
Veenhuizen houdt op dinsdag 1 en woensdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur de eerste Ice Cream Experience dagen. Het event is heel geschikt voor...

Personeelstekort? Deze ijsmaker pakt het net even anders aan
Christof Thorrez is Vlaamse ijsmaker en creatief brein achter het ijstaartenconcept Surprice, met ijssalons in Houthulst, Heuvelland en Kemmel. Hij...

Schrijf je nu in voor de cursus 'Alcohol in ijs' in het IJscentrum
IJs met daarin een alcoholisch drankje verwerkt klinkt natuurlijk lekker en verfrissend. Maar heel makkelijk om te bereiden is het niet. Wat maakt...

Nieuw: -12°C Gelato is hét boek over ambachtelijk ijs
Ambachtelijk bereid ijs is lekker, maakt blij en is er in allerlei smaken. Maar dat er ook pure wetenschap bij komt kijken, laten ijsmakers Bas van...