Grow Recruitment
Bolletje breidt assorti uit, Shell in zee met Den Blijker, uni's gaan...
Deze week opvallend in het nieuws, waarbij consumententrends centraal staan: Bolletje breidt assortiment uit en zet opnieuw Bakker Daan in ter...
Deze week opvallend in het nieuws, waarbij consumententrends centraal staan: Bolletje breidt assortiment uit en zet opnieuw Bakker Daan in ter...
Online-platform Food Inspiration (FI) heeft een top 10 van grootste en net iets kleinere lunch- en broodjesformules in Nederland samengesteld. Onder...
In coronatijd begonnen Lard Breebaart en Mas van Aalderen afzonderlijk van elkaar thuis met het bakken van desembrood. Thuis is Amsterdam-Noord....
Dat het zo'n succes zou worden, had Freek Hogenboom ook niet verwacht. Sinds een paar maanden combineert hij zijn bakkerij met horeca. Op een nieuwe...
Jolisca Bakker besloot zich na het volgen van cursussen aan het Bakery Institute te verdiepen in vegan gebak voor de horeca, zoals cakes,...
Een jaar geleden openden Tanja en Jan Meijer de deuren van hun B&B 'Slapen bij de Bakker'. Daarmee maakten zij hun droom waar. Inmiddels 'bouwen' ze...
De winkel van chocolaterie De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg 112 in Rotterdam is vernieuwd. In het nieuwe concept staan winkelen, proeven en...
Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...
Veel bakkers bieden klanten de mogelijkheid om een kopje koffie met gebak of een broodje te nuttigen in of bij hun zaak. Maar een succesvolle...
Richard Martens van Bakker Joost in Odoorn haalt 60 procent van zijn omzet uit de horecatak van zijn bedrijf. Dit percentage groeit nog ieder jaar....