
Vanille Flamboyé pannenkoek van eigen tarwe is de lekkerste van...
Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee de jongste chef-kok van De Heikamp de jury op de Horecava heeft verrast. Een culinair kunstwerk...
Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee de jongste chef-kok van De Heikamp de jury op de Horecava heeft verrast. Een culinair kunstwerk...
De Lekkerste Burger op het NK Lekkerste Burger 2023 ligt op een broodje van Bakkerij Carl Siegert. De aankleding van zijn Ballon Brioche met een...
De Horecava is eindelijk terug van weggeweest, in fysieke vorm. Sinds januari 2020 was er immers geen beursbezoek meer mogelijk door corona. Van 9...
Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...
De Bakkers Combinatie in Veenendaal heeft het felbegeerde 'IFS Broker Version 3.1, 2021-certificaat' behaald. Daarmee is de bakkerijcombinatie...
Frans van Rooij, directeur van belangenvereniging ProFri, heeft Nieuwe Horeca Nederland opgericht. Hiermee wil hij samen met de energiepartner van...
Hij slaapt 3 à 4 uur per nacht en dat is voor hem genoeg. Koen Verschoor bruist van de energie en zit boordevol plannen. De 20-jarige bakker is sinds...
De Bijenkorf in Amsterdam gaat vanaf volgende week op drie doordeweekse avonden een paar uur eerder dicht. De maatregel geldt voorlopig voor drie...
Nadat Peter Bienefelt een proefbakkerij in zijn garage had gerealiseerd, bleek de vraag naar ‘lekker brood’ zo groot dat hij samen met zijn vrouw...
Zij die zijn ingevoerd in de suikerkunst, kunnen hem zich vast herinneren. Gestoken in een roze bakkersbuis gaf hij in Nederland vele trainingen...