Alles over Horeca

Freek Hogenboom met zijn zoon Oscar in hun nieuwe Bakkersbistro. Foto's: Herbert Wiggerman

Freek Hogenboom zelf verrast door onverwacht groot succes horeca bij...

Dat het zo'n succes zou worden, had Freek Hogenboom ook niet verwacht. Sinds een paar maanden combineert hij zijn bakkerij met horeca. Op een nieuwe...

Jolisca Bakker van Bakkers Bakery. Foto: Roel Dijkstra Fotografie

Jolisca Bakker van Bakkers Bakery over vegan gebak: 'Bereiding is...

Jolisca Bakker besloot zich na het volgen van cursussen aan het Bakery Institute te verdiepen in vegan gebak voor de horeca, zoals cakes,...

Het overdekte terras bij Bakkerij Meijer in Heemskerk. De ramen kunnen worden opengeschoven, wat straks ook handig is voor de oliebollenverkoop. Foto's: Meijer

Positief corona-effect: Bakkerij Meijer opent all-seasons-terras

Een jaar geleden openden Tanja en Jan Meijer de deuren van hun B&B 'Slapen bij de Bakker'. Daarmee maakten zij hun droom waar. Inmiddels 'bouwen' ze...

Zo combineert De Bonte Koe winkelen, proeven en kijken in haar concept

Zo combineert De Bonte Koe winkelen, proeven en kijken in haar concept

De winkel van chocolaterie De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg 112 in Rotterdam is vernieuwd. In het nieuwe concept staan winkelen, proeven en...

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips en checks

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips...

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...

Besteed aandacht aan elk bordje.

'De sleutel tot succes met horeca? Over alles - en dan ook echt álles...

Veel bakkers bieden klanten de mogelijkheid om een kopje koffie met gebak of een broodje te nuttigen in of bij hun zaak. Maar een succesvolle...

Bakker Joost haalt 60 procent omzet uit horecatak, hoe doet hij dat?

Bakker Joost haalt 60 procent omzet uit horecatak, hoe doet hij dat?

Richard Martens van Bakker Joost in Odoorn haalt 60 procent van zijn omzet uit de horecatak van zijn bedrijf. Dit percentage groeit nog ieder jaar....

Joris van Voorthuizen besloot, in lijn met de familietraditie, op wat latere leeftijd toch nog bakker te worden. - Foto: Koos Groenewold

Jorisbrood: hoe een lobbyist een succesvolle zuurdesembakker werd

Het zag er lange tijd niet naar uit dat Joris van Voorthuizen bakker zou worden. De afstammeling van een bakkersfamilie koos voor een carrière in...

Foto: Shutterstock

De kracht van het contract: Buitelaar en Van Egmond duiken in...

In de praktijk komen we het maar al te vaak tegen: mondelinge afspraken met derde-kanaal-klanten, zoals zorginstellingen, supermarkten en...

Vanille Flamboyé pannenkoek van eigen tarwe is de lekkerste van Nederland

Vanille Flamboyé pannenkoek van eigen tarwe is de lekkerste van...

Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee de jongste chef-kok van De Heikamp de jury op de Horecava heeft verrast. Een culinair kunstwerk...