Van Delft Biscuits
Hela presenteert nieuwe basis
Dit jaar staat Hela op Bakkersvak met een product dat de ambitie heeft om als de basis te fungeren van producten die bijna dagelijks in elke bakkerij gemaakt worden.
Dit jaar staat Hela op Bakkersvak met een product dat de ambitie heeft om als de basis te fungeren van producten die bijna dagelijks in elke bakkerij gemaakt worden.
Hartige smaken veroveren steeds meer terrein in ambachtelijke bakkerijen, zowel als het gaat om cake en koekjes als om broden en snackproducten. Een hartige smaak in brood of banket creëert een nieuw eetmoment. Kruiden en specerijen zijn bovendien uitstekend te combineren met fruitvulling en zo ontstaan spannende smaakcombinaties.
Hela Thissen en Beko Nederland houden ook in het najaar van 2015 marsepeinworkshops. De bijeenkomsten hebben plaats in heel Nederland.
Bakkerij Ten Hove uit Nieuwerkerk heeft vandaag (dinsdag 4 november) de Zeelandtrofee 2014 in de wacht gesleept door. De jaarlijkse productwedstrijd, waaraan 22 Zeeuwse ambachtelijke bakkers deelnamen, vond plaats in Eeterij Vierlinden in Goes. De prijsuitreiking werd verricht door voormalig topwielrenster Leontien van Moorsel, ambassadeur van de ambachtelijke bakkerij.
Foodprofessionals besmeren brood minder met boter en meer met (sandwich)sauzen. Met dank aan de trend naar lichter eten. Groente blijkt verder een populair ingrediënt. Net als honingmosterd. Met kruiden kun je je eigen saus maken en je onderscheiden. Vijf saustrends en toepassingstips.