Alles over haver

'Slim produceren en meebewegen met de klant'
Bakker Borsch laat speciaal in samenwerking met Bakkerswereld zien hoe je boekweit-haverdesem maakt. Een product dat waarmee hij inspeelt op de...

Puravita Havermout Plus, hét antwoord op de voedingstrends van vandaag
De consument van vandaag wil gezond én lekker eten. Niet zo verwonderlijk dus dat havermout weer ongekend populair is. Grondstoffenleverancier...

Vandinter Semo ontwikkelt gecertificeerde keten voor glutenvrije...
Vandinter Semo is partner in de ontwikkeling van een glutenvrije haverketen door Wageningen UR. Het bedrijf slaagde er onlangs in als enigste bedrijf...

Zeelandia introduceert Haverkoren en Gerstkoren
Haver is hip, zo draagt ook het Bakery Institute deze week uit op de Horecava. En ook gerst wordt populair. Zeelandia introduceert twee broden met...

Bakels brengt nieuwe mixen op de markt
Met mixen voor haverkoeken en bananabread springt Bakels in op actuele trends.

Eerste baaltje haver goed voor €1100
Het eerste baaltje haver van de nieuwe oogst heeft woensdag bij het Bakery Institute in Zaandam 1100 euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar Bake for...

Bakery Institute in teken van Oogstfeest en Havermarkt
Het binnenplein van het Bakery Institute in Zaandam staat vandaag, woensdag 16 september, in het teken van een Oogstfeest met een Havermarkt. Het...

Oogstfeest en Havermarkt Bakery Institute 16 september
Het Oogstfeest van Bakery Institute zal op 16 september plaatsvinden op het binnenplein van Bakery Institute in Zaandam.