FreshRecruitment
Reünie voor oud-medewerkers Bakkerij Nugteren, nu ze nog leven
Oud-medewerkers Irene van Roozendaal-Looijen en Wim van der Linden organiseren op 14 september een reünie voor oud-collega's van Bakkerij Nugteren in...
Oud-medewerkers Irene van Roozendaal-Looijen en Wim van der Linden organiseren op 14 september een reünie voor oud-collega's van Bakkerij Nugteren in...
Bakkerstelg Joep Dückers heeft een bijzonder boek samengesteld met als titel: 'Bakkers waren Stakkers: Brood, Banket Beschuit, Betrokkenheid. Kneden,...
Een broeder is een mooie naam voor een prachtig, luxe krentenbrood met zoete vulling. Vaak wordt 'ie gegeten met een kom warme melk, een lik stroop...
Worden er nog beulingen gebakken? Er zullen weinig mensen zijn die het woord ooit gehoord hebben, laat staan een beuling hebben gegeten. Speciaal...
Speciaal voor de jubileumuitgave Kunst en Koken van Keramiekmuseum Princessehof stelden de gebroeders Lars en Jeroen van Dongen hun winnende...
Speciaal voor de intocht van de Sint in Amsterdam op 13 november 2011 kwam Bolletje, dankzij bedenker Wouter Voges, met een opvallende...
Nicole Schabbink van Bakkerij Schabbink in Saasveld vindt de bereiding en traditie zo bijzonder dat ze de Twentse krentenwegge heeft aangemeld voor...
Nederland kent een grote variantie aan moppen; elke zichzelf respecterende stad of streek ontwikkelde ooit wel zijn eigen mop, karakteristiek van...
Het boek gaat over trots, maar de inhoud is ook een beetje treurig, zegt Bianca Bartels over Brood op de Plank waarin ze schrijft over 3 generaties...
De krakeling speelde een grote rol in zowel hoogte- als dieptepunten in een mensenleven en was een passende lekkernij tijdens de feestdagen. Als in...