
De krakeling speelde een grote rol in zowel hoogte- als dieptepunten in een mensenleven en was een passende lekkernij tijdens de feestdagen. Als in...
De krakeling speelde een grote rol in zowel hoogte- als dieptepunten in een mensenleven en was een passende lekkernij tijdens de feestdagen. Als in...
Het boek ‘Brood op de plank’, een familiekroniek van drie generaties warme bakkers, verschijnt in maart 2023. Bakkersdochter Bianca Bartels dook in...
In Silvolde is iets bijzonders te vinden: Halte Bontebrug. Dit is een museumwinkel met een klein assortiment aan streekproducten en producten uit...
Een bedrijf met een rijkcultuurhistorische waarde, dat wortelt in het verleden en met beide voeten in de hedendaagse bakkerij staat. Dat is het...
Bakkerij Maassen in Wanroij heeft het predicaat Hofleverancier ontvangen van burgemeester Marcel Fränzel. Het familiebedrijf bestaat dit jaar 226...
Het Bakkerijmuseum in Medemblik is deze week begonnen met een grootscheepse verbouwing om het museum zowel fysiek als qua kennis toegankelijker te...
Angela Rindt-Wevers uit Zevenbergen heeft op eigen initiatief een boek geschreven met de titel: ‘Wie zijn toch die bakkers van Zevenbergen’. In dit...
Wat is er in 80 jaar veranderd in het assortiment van de banketbakkerij, patisserie en chocolaterie? Peter de Wit en Hans Tros, de voormalige en...
Van krant via magazine is Bakkerswereld tegenwoordig ook een belangrijk online platform voor de brood- en banketbakker die daar zijn nieuws,...