Alles over Gert Jan van Egmond

Buitelaar en Van Egmond: Hoe bouw je aan toekomstbestendigheid?
De traditionele manier van zoeken naar vakbekwaam personeel biedt in de huidige arbeidsmarkt geen soelaas. Dat is een constatering, maar hoe kan je...

Stappenplan: wat doe je als je omzet daalt…?
De bakkerijmarkt is door macro-economische invloeden hoogst dynamisch geworden. 'Wij weten dat we daar een open deur mee intrappen, maar in deze...

Buitelaar en Van Egmond: hoe leid je groei in goede banen?
Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...

Buitelaar en Van Egmond: 'Terug naar de takkenbos?'
Het is volop in de publiciteit: de energieprijzen gaan door het dak. We hebben van diverse bakkers vernomen dat in de nieuwe contracten of voor de...

Wat er per augustus verandert in het arbeidsrecht: 5 hoofdpunten
De EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden is per augustus 2022 een feit. De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel voor de...

Buitelaar en Van Egmond: waarom slaagt een overname niet altijd?
Soms komt er een onderneming te koop waarvan je als ondernemer denkt: dit is een kans die te mooi is om te laten lopen. De mooie verwachtingen komen...

De eeuwige Gordiaanse knoop
Het CBS meldde dat sinds 1982 de inflatie nog niet zo hoog was als afgelopen november, met 5,2%. De media staan er de laatste maanden vol mee: tekort...

Managementteam zorgt voor continuïteit in het bedrijf
Bij een bakker die er even tussenuit wilde, voeren wij momenteel een aantal operationele zaken uit om hem te ontlasten. Ook wij staan toch weer...

Een succesvolle bedrijfscultuur
'Ik wens u veel personeel toe!', is een oud Joods gezegde. Het zou zoiets betekenen als iemand veel zorgen en malheur toewensen. Maar met de juiste...

Waar zijn de bakkers?!
Klagende bakkers die geen geschikt personeel kunnen krijgen, het lijkt iets van alle tijden of hebben bakkers tegenwoordig ook echt recht van klagen?