
Natuurlijk, corona heeft de afgelopen anderhalf jaar de wereld op z’n kop gezet. Maar – zoals Bakkerswereld eerder al meldde – in de pandemie is de...
Natuurlijk, corona heeft de afgelopen anderhalf jaar de wereld op z’n kop gezet. Maar – zoals Bakkerswereld eerder al meldde – in de pandemie is de...
In een ingezonden stuk aan Bakkerswereld vertelt Greetje Geerligs-Schuurmans van Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden welke impact de corona-crisis op...
Aanvankelijk leek het niet veel te worden dit jaar qua weer. Het voorjaar was vooral koud en nat. Uiteindelijk duurde het echte voorjaar nauwelijks...
De schoolvakanties lopen bijna weer tegen hun einde, gezinnen pakken de draad weer op. Het croissantje maakt weer plaats voor de bruine boterham en...
De regering heeft haar plannen voor komend jaar ontvouwd. In de Troonrede werden de maatregelen bekendgemaakt die in 2014 moeten gaan leiden tot de...
Vijf uur. Dat was het vroege tijdstip waarop mijn wekker me wakker maakte in de week van het Nationaal Schoolontbijt. Niet erg, want we hadden wat om...
De Haagse bakker Victor Driessen heeft één motto: ‘Iedereen in Den Haag moet blij worden van mijn brood’. Met die gedachte heeft hij, om zijn...
De titel van deze column lijkt een gemeenplaats. Maar dat is zeker niet het geval. Retail in Nederland is op dit moment veel te gefocused op prijs...
Vorige week bracht ik bezoeken aan Dusseldorf, Oberhausen en Tönisberg. Zou dit de toekomst van de Nederlandse bakkerij zijn? Ik zag bij de...
Pas was het weer eens zover. Eén van onze leerlingbakkers moet binnenkort op voor het examen brood. Daarom mocht hij gisteren voor een proefexamen...