Wereldbakkers in Frankrijk: 'Hier oogst men wat de natuur geeft'
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
De voedingsbeurs Intrafood in België wordt in verband met het coronavirus uitgesteld naar 27 en 28 oktober 2021. De beurs vindt als vanouds plaats in...
De leden van het BoulangerieTeam die deelnemen aan het EK in Nantes, hebben zondag gestreden om de hoogste eer. Het wachten is op de uitslag, maandag...
Het brood in de Franse schappen blijkt te zout en bevat restanten van bestrijdingsmiddelen. Dat is gebleken uit onderzoek van het tijdschrift van de...
De internationale voedingsmiddenvakbeurs SIAL vindt van 21 t/m 25 oktober 2018 plaats in Parijs. De inschrijvingen hiervoor zijn in volle gang. De...
'Op Europees niveau doen we het heel goed, maar op wereldniveau komen we nog te kort.' Coach Hans Som van het Nederlands BoulangerieTeam reageert...
Het BoulangerieTeam heeft geen podiumplek bemachtigd in Coupe du Monde de la Boulangerie 2016. Zuid Korea ging er met de winst vandoor tijdens het WK...
De hallen van het beursgebouw Parc des Expositions van Paris-Nord Villepinte staan van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 februari in het teken van de...
Bakkers in Frankrijk maken zich zorgen, steeds minder Fransen eten stokbrood. Met name onder jongeren loopt de consumptie flink terug. De bakkers...
Buitenlandse broodsoorten zijn geliefd op de Nederlandse eettafels. Een belangrijk en beroemd segment is het Franse brood. Wat onderscheidt het...