
CSM Ingredients gaat een strategisch partnerschap aan met Allozymes. Deze in Singapore gevestigde start-up is in staat snel nieuwe enzymen te...
CSM Ingredients gaat een strategisch partnerschap aan met Allozymes. Deze in Singapore gevestigde start-up is in staat snel nieuwe enzymen te...
Een dochteronderneming van Lallemand neemt bakkerij-enzymenlijn Nutrilife over van chemieconcern BASF. De enzymen voor bakkerijen passen niet meer in...
Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn, een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
Sonneveld Group B.V. in Papendrecht heeft per 16 maart 2018 een meerderheidsbelang van 60 procent in Quattro Enzyme Solutions B.V.. Dit bedrijf is...
Een trendpresentatie, een basisles, een trendtour langs formules in Amsterdam... Het is slechts een kleine greep van de activiteiten die op het...
Informatiecentrum Grondstofallergie is met ingang van 1 januari 2014 ondergebracht bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Het Informatiecentrum...
EDE – Niet Novarin van Romi Smilfood, maar Avebe is de winnaar geworden van de Food Valley Award. Avebe kreeg de prijs samen met DSM voor de...
Zeelandia introduceert Maestro Boterstol. De nieuwe basis voor boterstollen met een nóg betere malsheid
GELEEN - Na de EU mag DSM Preventase ook verkopen op de Zwitserse markt. Het anti-acrylamide enzym werd onlangs goedgekeurd door de plaatselijke...