
Eigenaar en directeur Martijn Koenders van Pally Biscuits zet volop in op duurzaamheid, maar krijgt soms buikpijn van de klimaatplannen van het...
Eigenaar en directeur Martijn Koenders van Pally Biscuits zet volop in op duurzaamheid, maar krijgt soms buikpijn van de klimaatplannen van het...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....
Dagelijks transporteert bakker Thomas Gesche zijn langzaam gerezen deegstukken van zijn bakkerij naar de koeling in een filiaal in de binnenstad....
Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die...
Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant Comcam organiseren op woensdag 8 februari een webinar over ‘Hoe om te gaan met sterk...
Supermarkten mogen er dan alles aan doen om de prijzen van het basisproduct brood zo laag mogelijk te houden, ook zij kunnen niet voorkomen dat de...
De hoge energielasten, hogere huurkosten en stijgende kosten voor personeel zullen de komende jaren zwaar drukken op het bedrijfsresultaat van...
Energie start-up Suncom Energy is erin geslaagd om zonthermie- technologie beschikbaar te maken voor kleinschaliger gebruik. Ook voor bakkerijen zou...
Frans van Rooij, directeur van belangenvereniging ProFri, heeft Nieuwe Horeca Nederland opgericht. Hiermee wil hij samen met de energiepartner van...