Grow Recruitment
Van het gas af? Serie energietransitie in handig overzicht
Energie is voor bakkerijondernemers een van de belangrijkste vraagstukken in hun bedrijfsvoering. Zij zijn grootverbruikers van energie, terwijl de...
Energie is voor bakkerijondernemers een van de belangrijkste vraagstukken in hun bedrijfsvoering. Zij zijn grootverbruikers van energie, terwijl de...
Overgebleven producten worden bij bakkerij Voordijk in Ridderkerk gebruikt als brandstof voor de acht gasovens van het familiebedrijf. Geert Voordijk...
Marco Nijtmans is trots op de nieuwe patisserie. Slechts enkele honderden meters verwijderd van de vorige locatie in Amersfoort draait hij een hogere...
De druk op het elektriciteitsnet zorgt voor uitdagingen. Zeker bij bakkers. Door netcongestie is het vaak gunstig om energie te gebruiken op andere...
Beko Techniek en Circ zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de bakkerijbranche. Deze samenwerking richt zich op het implementeren van...
De VEKI-regeling voor overheidssubsidie op duurzame, energiebesparende investeringen gaat weer open. De eerstvolgende periode om hierop in te...
Zijn ultieme doel is om alle energie die uit de bakkerij vrijkomt, opnieuw te gebruiken. Willem Putter uit Uitgeest is al een eind op weg en won niet...
Bakkers staan voor de opgave om hun baklijnen te vergroenen. Met een overvol elektriciteitsnet duurt het nog wel even voor dat dit lukt. 'Maar dat...
Het viel Roodkapje gelijk op toen ze binnenkwam. 'Oma, wat heb je grote oren!' Dat heb je met oude mensen. Je oren blijven je hele leven groeien. Dat...
Bakker Groffen richt zich voor een belangrijk deel op traktaties en het verzorgen van lunches bij bedrijven. Waar dat normaliter een prima afzetmarkt...