Meeste Nederlanders willen dat voedselbedrijven zich inzetten voor...
De meeste Nederlanders zijn voorstander van de transitie naar een meer plantaardig voedingspatroon. De gemiddeld gewenste eiwitverhouding onder 9.000...
De meeste Nederlanders zijn voorstander van de transitie naar een meer plantaardig voedingspatroon. De gemiddeld gewenste eiwitverhouding onder 9.000...
De scale-up Seaweed Food Solutions maakt zeewier-blends voor verschillende doeleinden in de voedingsindustrie. De blends kunnen volgens het bedrijf...
De Crompouce, vegan gebak, de eiwittransitie, suiker- en zoutverlaging en voedselveiligheidsissues. De bakkerijsector is de laatste maanden van 2023...
'In de tijd dat ik ooit voor de Edah werkte (medio jaren 90), hadden we altijd het uitgangspunt dat de eerste maand het succes van het jaar...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
De consumentenliefde voor brood (en graan) neemt toe, maar kan nog wel een zetje gebruiken. De bakkersbranche staat voor die nobele taak. Met graan...
De Tour de France gaat zaterdag 1 juli van start. Ook dit jaar is De Bisschopsmolen officiële food-supllier van de Jumbo-Visma-renners. Elk jaar...
Heeft u ooit van Beet! gehoord? Beet! is een samenwerking van maar liefst 50 Brabantse maatschappelijke instellingen, bedrijven en...
Het onderwerp plantaardig was hot op de Food Ingredients Europe in Parijs. Eén grondstof voerde de boventoon: favaboon of veldboon. Volgens de...
Een van de grootste voedingsmiddelenbeurzen van de wereld is het: de SIAL in Parijs. Er is bijna een hele hal gewijd aan bakerijproducten....