FreshRecruitment
'Potentie voor jaren: granen, zaden en peulvruchten'
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Vanuit de eiwittransitie en de Nationale Eiwit Strategie groeit de vraag naar plantaardige eiwitten in plaats van dierlijke eiwitten. Wat betekent...
Lokale peulvruchten zijn duurzaam en bieden gezondheidsvoordelen. Ze blijken heel geschikt te zijn voor toepassing in glutenvrije broden,...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
De meeste Nederlanders zijn voorstander van de transitie naar een meer plantaardig voedingspatroon. De gemiddeld gewenste eiwitverhouding onder 9.000...
De scale-up Seaweed Food Solutions maakt zeewier-blends voor verschillende doeleinden in de voedingsindustrie. De blends kunnen volgens het bedrijf...
De Crompouce, vegan gebak, de eiwittransitie, suiker- en zoutverlaging en voedselveiligheidsissues. De bakkerijsector is de laatste maanden van 2023...
'In de tijd dat ik ooit voor de Edah werkte (medio jaren 90), hadden we altijd het uitgangspunt dat de eerste maand het succes van het jaar...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
De consumentenliefde voor brood (en graan) neemt toe, maar kan nog wel een zetje gebruiken. De bakkersbranche staat voor die nobele taak. Met graan...