
Oud-bakker Cor van Meer is eind 2017 gestopt met zijn bakkerij in Prinsenbeek. Maar nog steeds roert hij zich, omdat de inwoner van Kruisland begaan...
Oud-bakker Cor van Meer is eind 2017 gestopt met zijn bakkerij in Prinsenbeek. Maar nog steeds roert hij zich, omdat de inwoner van Kruisland begaan...
Op de Horecava waren een aantal ijsaanbieders te vinden. Bakkerswereld licht er twee uit wier duidelijke keuze voor samenstelling en smaak opvalt:...
Acht jaar geleden namen de Nederlandse Bram van Montfort en zijn Duitse vriendin Jessica Jeworutzki uit Berlijn zelfgemaakte veganistische donuts mee...
Ben & Jerry’s sluit zich aan bij de slaafvrije cacao keten van Tony's Chocolonely. Het ijsmerk helpt hierdoor mee met Tony’s Chocolonely’s missie om...
Bakkerij Carl Siegert heeft de bakcapaciteit uitgebreid met drie elektrische Rototherm ovens. ‘Hiermee zijn we weer een stap verder in de...
Ook in 2021 had de coronacrisis een grote invloed op consumenten en de voedingsindustrie. De crisis leidt tot andere prioriteiten en behoeften. Wat...
In de rekken van Bio-Planet ligt een biologisch tarwebrood van eigen Belgische bodem. Dit is dankzij een geslaagde samenwerking van Colruyt Group met...
Het onderzoeksprogramma Zembla besteedt donderdag een volledige uitzending aan de machtspositie van supermarkten. Het gaat daarbij specifiek over de...
Bakkers doen hun stinkende best om de planeet zo min mogelijk te belasten, schrijft docent Mark Wils.
De ‘Free From’ Food Retail Expo wordt op 23 en 24 november 2021 gehouden in de RAI in Amsterdam. De beurs staat in het teken van twee hoofdtrends:...