Nieuwe hype? Giel Vermeulen ontwerpt Sausage-donut
Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg uit Heusden is winnaar van 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022'. Hij bedacht er een smakelijk en goed...
Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg uit Heusden is winnaar van 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022'. Hij bedacht er een smakelijk en goed...
De vierdaagse bakkersbeurs IBIE in Las Vegas zit erop. Wat liet de beurs zien? En waarin verschilt deze van Europese beurzen? Bakkerswereld vroeg...
Sunt introduceert gebakken donuts van geredde bananen. Daarmee gooit de foodontwikkelaar het bakproces van de van oorsprong Hollandse oliebol...
Acht jaar geleden namen de Nederlandse Bram van Montfort en zijn Duitse vriendin Jessica Jeworutzki uit Berlijn zelfgemaakte veganistische donuts mee...
Voor de zomer van 2022 geldt: One size does not 'fill' all. Klanten verwachten producten die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeuren. Variatie in...
De winnaars van de HAS Food Expericence 2022 zijn bekend. Wat te denken van maaltijdpakketten voor gezinnen met én een lager inkomen en...
De 'Cloud Cake' is nieuw in het assortiment van Dunkin'. Dit is een donut van cake, die gestoomd is in plaats van gefrituurd. De boterzachte cake is...
Koffie- en donutgigant Dunkin' opent haar deuren in Attractie - & Vakantiepark Slagharen. Na het succes van de eerste 35 winkels in eigen beheer van...
Koffie- en donutgigant Dunkin' opent haar tweede vestiging in Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands. Na het succes van Barista Café, dat in...
Net als Kerst vieren we Pasen waarschijnlijk in kleine groepen. Bakkers kunnen hierop inspelen door bijvoorbeeld brunchpakketten aan te bieden met...