
Welke ingrediënten zijn op het moment het meest populair? Naar welke smaken zijn consumenten op zoek? Hoe kun je met trendy recepten meer klanten...
Welke ingrediënten zijn op het moment het meest populair? Naar welke smaken zijn consumenten op zoek? Hoe kun je met trendy recepten meer klanten...
Sinds het verloren gaan van de chocolaterie tijdens de brand op 15 januari, is het team van Bakkerij Nollen druk bezig geweest met het opnieuw...
Eén op de twee centennials eet minstens een keer per week veganistisch. Van alle consumenten is 14 procent flexitariër. Eén op de vier consumenten is...
Het IJscentrum organiseert een bijzondere chocolate-coated cursus: drageren en grab & go chocolade. Op 29 en 30 maart kunnen ijsbereiders, bakkers en...
Callebaut presenteert de ‘Chocolate Moments Box’. Hiermee kunnen chocolatiers Chocolade Boxen creëren. Hiermee kunnen ze nieuwe (generatie)...
Juist tijdens crises is er grote behoefte om waardering naar elkaar uit te spreken. Valentijnsdag is zo'n moment waarop dat extra kan. Bakkers kunnen...
Carlz introduceert De Veluwse Bal als nieuwkomer in serie De Nederlandse Bal. Een exclusieve, handgemaakte bonbonbal op basis van advocaat gemaakt...
Op de plek waar de Bossche Bol – de Sjekladebol- bijna 120 jaar geleden is geboren, ziet het eerste en enige échte Bossche IJsje het levenslicht....
Carlz loopt alvast vooruit op het einde van de coronacrisis en introduceert ‘Heel Holland Kust!’: drie kleurige chocolade in de vorm van een mond....
CARLZ lanceert de X-mas Kiss Collection. Deze bestaat uit negen trendy chocolade Kusjes (Callebaut) in de gewenste kleur en in een gouden cadeaudoos,...